Om Ericssons Rör & El AB

VVS El Värme för villa, industri och Fastighet sedan 1974
Ditt IVT-Center i Kållered och Hyssna


IVT Center Kållered Ericssons Rör och EL

Verksamma inom VVS Sedan 1974

Ericssons Rör & El AB har verkat inom VVS sedan 1974. Vi är medlem i VVS-Företagen, Säker Vatten, Pellsam och SVEP.  Hos oss får du trygg och säker hjälp med allt inom VVS, EL och värme

Varmt välkommen med din förfrågan!

Anders Borg, VD

Över 3000 värmeanläggningar

Hos oss tar du del av ett heltäckande VVS-utbud där vi presenterar dagens vettigaste uppvärmningsalternativ. Sedan starten 1974 så har vi installerat över 3000 värmeanläggningar till konsumenter runt om i västsverige. Vi installerar värmepumpar och bioenergisystem för alla typer av fastigheter i västsverige!

Rot-avdrag

Korrekt ROT-avdragclose

Korrekt Rot-avdrag! För att garantera att du som kund får ett riktigt ROT-avdrag och att gällande regler följs har SVEP tagit fram nedanstående logotyp. Ser du denna symbol vet du att du som kund kan känna dig trygg och säker med ditt köp!

 IVT-Center

IVT-centerclose

Som auktoriserat IVT-center håller vi oss uppdaterade med de senaste och mest energieffektiva uppvärmningsalternativen på marknaden.

Vi har värmeutställningar där du som kund är välkommen att se våra produkter.

Idag finns våra IVT-center i Kållered och Hyssna.

Kundtrygghet

Kundtrygghetclose

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar utav oss. För oss är efterarbetet lika viktigt som förarbetet. Om du i framtiden har frågor om ditt värmesystem kontaktar du oss så hjälper vår servicetekniker dig. Vi är även medlemmar i VVS-företagen, Säker Vatten och SVEP.

IVT-Center i Kållered och Hyssna

Vi är verksamma på flera orter i Västsverige!

Klicka här för kontaktuppgifter, kartor och vägbeskrivningar

Villavärme

Bergvärme, luftvärmepump, golvvärme, eller markvärmepump? Vi väljer det uppvärmnings­system som passar bäst för ditt hus och tar hand om total­entreprenaden till fast kostnad!

Läs mer

Industri & Fastighet

Ericssons Rör & El AB installerar moderna uppvärmnings­system i större fastigheter och största säkerhet sänka era energi­kostnader. Vi arbetar i Mark, Halland och Göteborg.

Läs mer

Elinstallation

Vi utför elservice och elinstallationer för industri, villa och fastighet. Sol El - Vi erbjuder kompletta installationer av moderna solenergi­system. Alla elarbeten utförs av behörig elektriker.

Läs mer

VVS-service

Dags att renovera badrum eller kök? När fick din värmepump service senast? Har du kanske en läckande kran som behöver repareras? Kontakta oss för snabb VVS-service i Göteborg, Mark och Halland

Kontakt
Borås & Bollebygd
033 34 82 770
Härryda & Mark
0320 65 31 12
Göteborg & Mölndal
031 79 71 610
Kungsbacka & Varberg
0300 40 94 10
navigation