Industri/­fastigheter

Uppvärming för industri och fastighet

En trygg leverantör

Ericssons Rör & El AB har installerat flertalet större anläggningar En korrekt dimensionerad och installerad värmepump kan med största säkerhet sänka era energikostnader.

Vi installerar bland annat IVT Geo, en flexibel fastighets­värmepump som finns i 8 effektstorlekar för alla typer av fastigheter.

Läs artikel om installation av IVT Geo (pdf)

IVT Geo IVT Geo finns i 8 effektstorlekar

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er att hitta den perfekta lösningen för er uppvärmning.

 

Villavärme

Bergvärme, luftvärmepump, golvvärme, eller markvärmepump? Vi väljer det uppvärmnings­system som passar bäst för ditt hus och tar hand om total­entreprenaden till fast kostnad!

Läs mer

Industri & Fastighet

Ericssons Rör & El AB installerar moderna uppvärmnings­system i större fastigheter och största säkerhet sänka era energi­kostnader. Vi arbetar i Mark, Halland och Göteborg.

Läs mer

Elinstallation

Vi utför elservice och elinstallationer för industri, villa och fastighet. Sol El - Vi erbjuder kompletta installationer av moderna solenergi­system. Alla elarbeten utförs av behörig elektriker.

Läs mer

VVS-service

Dags att renovera badrum eller kök? När fick din värmepump service senast? Har du kanske en läckande kran som behöver repareras? Kontakta oss för snabb VVS-service i Göteborg, Mark och Halland

Kontakt
Borås & Bollebygd
033 34 82 770
Härryda & Mark
0320 65 31 12
Göteborg & Mölndal
031 79 71 610
Kungsbacka & Varberg
0300 40 94 10
navigation